Muista tilata itsellesi ensi vuoden kalenteri!

Tiesithän, että vuoden 2021 kalenteria ei enää postiteta automaattisesti, vaan se on tilattava omaJHL-palvelusta. Kalenteri on maksuton.

Varmista vuoden 2021 kalenterin saaminen tilaamalla se toukokuun 2020 loppuun mennessä.

Jos et vielä ole kirjautunut omaJHL:ään, tutustu ensin palveluun ja katso kirjautumisohjeet.

Kun olet kirjautunut omaJHL:ään, napsauta vasemmalla olevasta valikosta kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Muista päivittää samalla yhteystietosi!

Lähde iloiselle kevätristeilylle 22.-23.5.2020!

Satakunnan sairaanhoitopiirin JHL078 järjestää jäsenilleen risteilyn M/S VIKING GRACE:lla.

Lähdemme matkaan Lyttylän liikenteen bussilla 22.5. kello 17.00. Lähtö tapahtuu Porin vanhalta linja-autoasemalta Itsenäisyydenkadun puolelta.

Lipun hinta on 40 € ja siihen sisältyy:

• matkalippu ja majoitus 2 hengen seaside-hytissä
  • The Buffet -illallinen ruokajuomineen
  • meriaamiainen
  • edestakaiset linja-autokuljetukset.

Paluumatkalla kokoustila on käytössämme. Tarjolla on kahvia, hedelmää ja hyvää juttuseuraa. Yhdistyksemme aktiivit ovat paikalla keskustelemassa ajankohtaisista aiheista.

Ilmoittautumislinkki aukeaa yhdistyksen kotisivuilla 23.3.2020 kello 9.00. Kerro hyttikaveritoiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Saat laskun matkasta heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksa lasku eräpäivään mennessä, niin varmistat pääsysi mukaan.

Kun ilmoittaudut, sitoudut maksamaan matkan kokonaan peruutetulta matkalta. (Matka on siis todellisuudessa kalliimpi kuin 40 €, mutta yhdistys maksaa osan jäsentensä matkasta.) Ainoastaan lääkärintodistus sairaudesta käy matkan peruuntumisen syyksi.

Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää reissusta vapaa-aikasihteeriltä!

vapaa-aikasihteeri Arja Vihlman
puhelin 040 707 9864
arja.vihlman@jhl078.fi

Ammattialafoorumi 2020

Oletko jo ilmoittautunut ammattialafoorumiin, joka järjestetään Tampereella 23.-24.10.2020? Mukaan mahtuu 1000 nopeinta ilmoittautunutta. Huomioi, että paikkasi foorumissa varmistuu vasta noin pari viikkoa ennen tapahtumaa. Lue lisää liiton verkkosivuilta.

Kysy lisää opintosihteeriltä!

Opintosihteeri Marja Nolvi

puhelin 0400 585 867

JHL:n tähtiammattilaiset kokoontuvat 23.-24.10. Tampereella. Luvassa on huippupuhujia, upea iltagaala sekä sadoittain oman alasi tähtiammattilaisia.