Liity jäseneksi

Ota yhteys työpaikkasi toimihenkilöön, luottamusmieheen tai jäsenasiainhoitajaan. Heiltä saat liittymislomakkeen ja valtakirjan jäsenmaksun perimistä varten. Käytä ensisijaisesti jäsenasiainhoitajalta tai muilta toimihenkilöiltä saamaasi paperista liittymislomaketta.
Jäsenpalvelu 24h on lähinnä jäsenten sähköistä asiointia varten. Täytettyäsi lomakkeet, palauta ne jäsenasiainhoitajalle:

Riitta Partanen
Satakunnan keskussairaala / Tilaelementti
p. 050 588 2164
riitta.partanen(at)satasairaala.fi

Jäsenasiainhoitaja esittelee uudet jäsenet yhdistyksen hallituksen kokouksessa, joka hyväksyy sinut jäseneksi.
Jäsenmaksu peritään suoraan palkasta (valtakirja palkkatoimistoon).

Siirtyminen JHL:n yhdistyksestä toiseen

Kun jäsen siirtyy työskentelemään JHL:n jäsenyhdistyksestä toiseen, hänen tulee hakea jäsenyyttä uuteen yhdistykseen täyttämällä liittymislomake/valtakirja ja erota kirjallisesti entisestä yhdistyksestä

Eroaminen yhdistyksestä

Yhdistyksestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä aina kirjallistesti yhdistyksen hallitukselle.

Jäsenasiainhoitaja

Riitta Partanen